Contactati-ne: +4 021.361.68.90
CATEGORII
Home Politica de confidentialitate
Politica de confidentialitate

Siguranta datelor dumneavoastra este cea mai importanta pentru noi, de aceea tratam cu SERIOZITATE si IMPLICARE orice aspect privind protectia datelor dumneavoastra.

CE SE INTAMPLA INCEPAND CU 25 MAI 2018?

Incepand cu aceasta data, va fi pus in aplicare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) cunoscut ca si GDPR (General Data Protection Regulation). Asta inseamna ca orice Operator/entitate care prelucreaza date cu caracter personal trebuie sa aplice aceste noi cerinte si sa ofere intr-un mod transparent informatii cu privire la modul in care sunt prelucrate datele.

Avand in vedere necesitatea conformarii cu dispozitiile GDPR, precum si faptul ca suntem dedicati in a avea grija de datele dumneavoastra cu caracter personal (care pot include nume, prenume, adresa e-mail, numar de telefon in functie de scopul prelucrarii) care se regasesc in baza noastra de date, va informam ca acestea sunt utilizate doar in scopul indeplinirii cu succes a proceselor desfasurate in relatia cu dumneavoastra. 

Securitatea datelor personale si a informatiilor Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Sc. Vitacare.SRL, numai in scopul declarat al acestui site. 
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti fara acordul dumneavoastra. 
SC Vitacare .SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. 
Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. 

  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, VITACARE.RO are sediul in

Adresa: Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei 266 - 268,Cp C 60, et 2, cam 10, Sector 5, Bucuresti si are adresa de email office@vitacare.ro. Este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J40/11981/2015, codul fiscal este RO9264025 si are contul IBAN RO34BTRLRONCRT0233812501 deschis la Banca Transilvania – Sucursala Titulescu, Bucuresti este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 0007915, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www.vitacare.com.ro in sectiunea Newsletter, ca urmare a accesarii tastei - "Ma abonez", va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii Vitacare.RO si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre acesta.

Toti cei care au furnizat adresa de email in vederea abonarii la Newsletter, in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre Vitacare.RO este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de  Vitacare.RO, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea  Vitacare.RO.

Vitacare.RO va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate,  Vitacare.RO va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre Vitacare.RO si nu vor fi dezvaluite tertilor.

Prin accesarea casutei "Ma abonez", persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de  Vitacare.RO.

In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de Vitacare.RO nu va accesa casuta "Ma abonez".

Vitacare.RO garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul social al VITACARE.RO, din Bucuresti Str. Aviator Stalpeanu, nr 1, bloc 1, scara B, etaj 2, ap. 48, sector 1.

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.