Contactati-ne: +4 021.361.68.90
CATEGORII
Home Politica de confidentialitate
Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, VITACARE.RO are sediul in Adresa: Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei 266 - 268,Cp C 60, et 2, cam 10, Sector 5, Bucuresti si are adresa de email office@vitacare.ro. Este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J40/11981/2015, codul fiscal este RO9264025 si are contul IBAN RO34BTRLRONCRT0233812501 deschis la Banca Transilvania – Sucursala Titulescu, Bucuresti este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 0007915, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www.vitacare.com.ro in sectiunea Newsletter, ca urmare a accesarii tastei - "Ma abonez", va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii Vitacare.RO si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre acesta.

Toti cei care au furnizat adresa de email in vederea abonarii la Newsletter, in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre Vitacare.RO este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de  Vitacare.RO, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea  Vitacare.RO.

Vitacare.RO va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate,  Vitacare.RO va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre Vitacare.RO si nu vor fi dezvaluite tertilor.

Prin accesarea casutei "Ma abonez", persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de  Vitacare.RO.

In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de Vitacare.RO nu va accesa casuta "Ma abonez".

Vitacare.RO garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul social al VITACARE.RO, din Bucuresti Str. Aviator Stalpeanu, nr 1, bloc 1, scara B, etaj 2, ap. 48, sector 1.

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.