Contactati-ne: +4 021.361.68.90
CATEGORII
Astragalus Forte
Astragalus Forte Parerea clientilor

1 review-uri Disponibilitate: In stoc Astragalus Forte Beneficii : reface numarul de celule rosii din maduva osoasa poate stimula productia de interferon a organismului poate actiona ca antiviral si tonic cerebral efecte pozitive in afectiuni ale ficatului si actioneaza impotriva efectelor toxice ale chimioterapiei poate reface pana la normal numarul de celule T la pacientii bolnavi... 29.38 LEI
Cantitate:
Urmareste-ne

Astragalus Forte

Beneficii :

  • reface numarul de celule rosii din maduva osoasa
  • poate stimula productia de interferon a organismului
  • poate actiona ca antiviral si tonic cerebral efecte pozitive in afectiuni ale ficatului si actioneaza impotriva efectelor toxice ale chimioterapiei
  • poate reface pana la normal numarul de celule T la pacientii bolnavi de cancer, SIDA etc
  • prezinta proprietati anti-virale (inclusiv virusurile de hepatita), anti-bacteriene (inclusiv diferite forme de streptococ) anti-inflamatoare, diuretice (ajuta la eliminarea fluidelor din organism).

Compozitie :

  • Extract standardizat 4:1 din rădăcină de Astragalus (Astragalus membranaceus) … 450mg

  • Excipienţi : amidon, silicagel micronizat

ACŢIUNE :

ASTRAGALUS FORTE ajută la întărirea sistemului imunitar. Poate fi recomandat ca tonic pentru splină, rinichi, plămâni şi sânge. Activitatea farmacologică a acestui extract de astragalus include, pe lângă accesoriu imunitar, activitatea antivirală şi antibacteriană, de protecţie a ficatului, a sistemului digestiv şi cardiovascular. ASTRAGALUS poate stimula acţiunea interferonului .De asemenea, poate reduce efectele secundare ale chimio şi radioterapiei.

INDICAŢII:

Produsul Astragalus conţine extract din rădăcină de Astragalus membranaceus, una din cele mai complexe plante medicinale, cunoscute pentru acţiunea benefică privind refacerea numărului de celule roşii din măduva osoasă. De asemenea, produsul Astragalus poate stimula producţia de interferon a organismului, putând acţiona ca antiviral şi tonic cerebral, având efecte pozitive în afecţiuni ale ficatului (hepatite) şi acţionând împotriva efectelor toxice ale chimioterapiei. Administrat în doze terapeutice, Astragalus poate reface până la normal numarul de celule T (o formă specifică de celule albe) la pacienţii bolnavi de cancer, SIDA etc. Polizaharidele din Astragalus stimulează activitatea corticală a pituitarei-adrenale şi reface numărul de celule roşii fabricate în măduva oaselor în cazul leucemiilor. S-a mai demonstrat de asemenea că Astragalus stimulează producţia proprie de interferon a organismului fiind astfel util în tratarea bolii Alzeimer, hepatită C, suport pentru chimoterapie şi întărirea funcţiei imunitare. Astragalus are o acţiune deosebită în protejarea şi întărirea sistemului imunitar în general şi are acţiuni foarte clare în boli specifice. Pentru sistemul imunitar stimulează limfocitele T şi celulele “ucigaşe naturale” NK, măreşte producţia de imunoglobuline (IgA, IgG) Spectrul de acţiune imunostimulatoare este însă mult mai larg incluzând: gripa, infecţii ale tractului respirator, hipertensiune arterială, inflamaţii, diabet, boli hepatice inclusiv hepatita C, cancer. Are de asemenea activităţi anti-virale (inclusiv virusurile de hepatită), anti-bacteriene (inclusiv diferite forme de streptococ) anti-inflamatoare, diuretice (ajută la eliminarea fluidelor din organism).

ATENŢIONĂRI SPECIALE :

Astragalus nu se recomandă în caz de gripă, boli autoimune şi transplant. Recomandăm şi consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE :

1 capsula /zi, inainte de masa, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE :

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule .

MENŢIUNI :

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

 

Ratingul general al produsului:
5.0 (1 review-uri)
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
Dascal 06.05.2019
Excelent
recomandat de medic
Un produs aproape miraculos, de încredere, recomandat de medicul specialist, utilizabil pe termen lung.
PRODUSE SIMILARE