Contactati-ne: +4 021.361.68.90
CATEGORII
Home Antioxidanti Coenzima Q10 Forte
Coenzima Q10 Forte
Coenzima Q10 Forte Parerea clientilor

0 review-uri Disponibilitate: STOC 0 Beneficii: poate întârzia procesele naturale ale îmbătrânirii; menține un tonus general ridicat și ajută la reglarea metabolismului; la pacienții hipertensivi ajută la scăderea tensiunii arteriale; poate îmbunătăți sănătatea inimii, nivelul glucozei sanguine, colesterolul crescut și tensiunea arteriala... 108.95 LEI
Urmareste-ne

Beneficii:

  • poate întârzia procesele naturale ale îmbătrânirii;
  • menține un tonus general ridicat și ajută la reglarea metabolismului;
  • la pacienții hipertensivi ajută la scăderea tensiunii arteriale;
  • poate îmbunătăți sănătatea inimii, nivelul glucozei sanguine, colesterolul crescut și tensiunea arteriala ridicată la pacientul diabetic;
  • reduce distrugerile cauzate de un accident vascular cerebral;
  • este benefică în profilaxia și tratamentul bolilor de inimă.

Compoziție:

  • Coenzima Q10 ............................................ 100 mg;
  • Acid alfa lipoic ........................................... 150 mg;
  • Excipienţi: ceară de albine, ulei de soia.

ACŢIUNE:

Coenzima Q10 sau Ubiquinona, este benefică în profilaxia și tratamentul bolilor de inimă în primul rând, iar prin energia pe care o furnizează, susține funcționarea normală a tuturor organelor. Poate întârzia procesele naturale ale îmbătrânirii, menține un tonus general ridicat și ajută la reglarea metabolismului. De asemenea, este o substanță cu beneficii extraordinare pentru sănătate, datorită rolului său important pe care îl joacă în reacțiile celulare.

INDICAŢII:

Utilizarea Coenzimei Q10 sub forma de supliment alimentar în combinatie cu acid alfa lipoic, poate ajuta în prevenirea sau tratarea următoarelor afecțiuni: cardiace, neurologice, dermatologice. Efectul benefic al Coenzimei Q10 în prevenirea sau tratarea afecțiunilor cardiace se datorează abilităților acesteia de a crește producția de energie în celule și de a inhiba formarea trombilor. De asemenea și efectul antioxidant al Coenzimei Q10 joacă un rol important în acest sens. Administrarea Coenzimei Q10 la pacienţii hipertensivi ajută la scăderea tensiunii arteriale. 

Insuficienţa cardiacaNivelul Coenzimei Q10 este scăzut la cei care suferă de insuficienţa cardiacă congestivă (o afecţiune care apare atunci cand inima nu mai este capabilă să pompeze sângele eficient, ceea ce duce la acumularea acestuia în diferite părti ale corpului cum ar fi plămânii sau picioarele). Utilizarea Coenzimei Q10 la acest tip de pacient ajută la reducerea edemelor periferice (gambiere), la reducerea edemului pulmonar și la creșterea capacității de efort.

Hipercolesterolemie: Nivelul Coenzimei Q10 are tendința să fie mai scăzut la cei cu colesterol crescut comparativ cu indivizii de aceeași vârstă, dar cu colesterol în limitele normale. Totodata, medicația care scade colesterolul (statinele) se pare ca are ca efect secundar diminuarea cantității de coenzima Q10. Folosirea suplimentelor pe bază de coenzima Q10 corectează această deficiență cauzată de statine fără să interfereze cu efectul benefic pe care acestea îl au asupra nivelelor colesterolului. 

Diabet: Coenzima Q10 poate îmbunătăți sănătatea inimii, nivelul glucozei sanguine, colesterolul crescut și tensiunea arteriala ridicată la pacientul diabetic. Boala cardiacă, hipertensiunea arterială și hipercolesterolemia sunt afecțiuni asociate frecvent diabetului. 

Afectarea cardiacă datorată chemoterapiei: Utilizarea Coenzimei Q10 poate ajuta la prevenirea efectelor adverse cardiace ale chemoterapiei. 

Chirurgia cardiovasculară: Administrarea de Coenzima Q10 înainte de o intervenţie chirurgicală pe cord (inclusiv bypass, transplant) poate fi de ajutor în reducerea distrugerii provocate de radicalii liberi. Întarește funcția inimii și reduce incidența aritmiilor în faza de recuperare post-operatorie.

Cancerul de sân: La femeile cu cancer de sân s-a observat că utilizarea Coenzimei Q10 (ca adjuvant la terapia de baza și în completarea unui regim pe bază de alți antioxidanți și acizi grași esențiali) poate determina micșorarea tumorii, scăderea nivelului durerii și în unele cazuri remisia parţială. Nu se poate afirma că efectele benefice observate s-au datorat exclusiv coenzimei Q10, în studiile efectuate folosindu-se în asociere cu alți antioxidanți cum ar fi vitamina C, vitamina E şi Seleniu.

Paradontoza: Administrarea de coenzima Q10 la acești pacienți ajută la o vindecare și regenerare mai rapida a gingiilor. 

Alte situații în care folosirea Coenzimei Q10 poate avea efect benefic: - îmbunătațirea răspunsului imun la cei cu imunitate scăzută (din diferite cauze) sau cu infecții cronice; - crește motilitatea spermatozoizilor, ceea ce are ca efect îmbunătățirea fertilității masculine; - adjuvant în terapia pacienților care suferă de Alzheimer sau Parkinson; - reduce distrugerile cauzate de un accident vascular cerebral; - crește performanţele sportivilor; - ameliorează activitatea psihică la persoanele care suferă de oboseală cronică; - îmbunătățește capacitatea fizică la persoanele cu distrofie musculară; - efecte benefice în tratamentele cosmetice ale pielii.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Ca efecte adverse în cazul administrării unei doze de 100 mg de CoQ10 pe zi, putem constata o ușoară insomnie, la o serie de pacienți. În situația administrării unei doze mai mari– 300 mg/zi, o perioada mai lungă, se poate constata creșterea enzimelor hepatice, fără însă, a se constata toxicitatea hepatică. Alte efecte secundare care se pot constata, sunt: erupție cutanată, greață, dureri abdominale, amețeală, sensibilitate la lumină, iritabilitate, cefalee și oboseală. Administrarea concomitentă a unui tratament hipocolesterolemiant și hipoglicemiant poate reduce nivelul și efectul Coenzimei Q10.

Coenzima Q10 reduce efectul anticoagulantelor warfarinice (Cumadina) și scade necesarul de insulină la pacienții diabetici. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 - 3 capsule /zi, înainte de masă, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 2 blistere, fiecare blister conţinând 15 capsule.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
PRODUSE SIMILARE
Inchide
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.
OK, am inteles