Contactati-ne: +4 021.361.68.90
CATEGORII
Contour
-50%
Contour Parerea clientilor

0 review-uri Disponibilitate: STOC 0 Beneficii : regleaza secretia estrogenilor si progesteronilor, poate stimula dezvoltarea acinilor glandulari poate preintimpina aparitia vergeturilor in procesul de modificare a formei bustului,   Compozitie : Pulbere din radacina de Angelica (Angelica sinensis) ………............….33.34 mg Pulbere din radacina... 39.76 LEI
Urmareste-ne

Beneficii :

 • regleaza secretia estrogenilor si progesteronilor,
 • poate stimula dezvoltarea acinilor glandulari
 • poate preintimpina aparitia vergeturilor in procesul de modificare a formei bustului,

 

Compozitie :

 • Pulbere din radacina de Angelica (Angelica sinensis) ………............….33.34 mg
 • Pulbere din radacina de Schinel (Cnicus benedictus)….……………………100,00 mg
 • Pulbere din radacina de Ignam (Dioscorea villosa)…………………………..133.34 mg
 • Pulbere din fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare)… ............................133.34 mg
 • Pulbere de Alga marina bruna (Fucus vesiculosus/Kelp)…………………….60,00 mg
 • Pulbere de Talpa-gastei (Leonurus cardiaca)………………..……..............32,00 mg
 • Pulbere din seminte de Palmier pitic (Serenoa repens) …..…….......…...233.34 mg
 • Pulbere din seminte de Schinduf (Trigonella foenum-graecum)…………..146.66 mg
 • Pulbere din frunze de Damiana (Turnera diffusa)……..……..................…33.34 mg
 • L-Tirozina ………………............................................................………86.68 mg
 • Excipienţi : magneziu stearat, celuloza microcristalina

 

ACŢIUNE :

Produsul CONTOUR reprezinta alternativa nechirurgicala de accentuare a formei si fermitatii sanilor. CONTOUR poate stimula dezvoltarea acinilor glandulari si poate preintimpina aparitia vergeturilor in procesul de modificare a formei bustului.

INDICAŢII:

Produsul Contour stimuleaza dezvoltarea in mod natural a glandelor mamare si regleaza secreţia estrogenilor şi progesteronilor datorită asocierii unice a unor plante medicinale recunoscute pentru efectele lor benefice. Scinduf (Trigonella foenum-graecum) – semintele acestei plante sunt bogate in principii active alcaloizi, saponozide flavonoizi, a caror actiune se refera la reducerea nivelului colesterolului si trigliceridelor prin intensificarea utilizarii lor pentru sinteza hormonilor sterolici. Semintele de Palmier pitic (Serenoa repens) conţin triacil gliceride si alcooli alifatici si este recomandat ca antiinflamator in afecţiunile genitale si pentru prevenirea atrofierii glandelor mamare. Chimen Dulce sau Fenicul (Foeniculum vulgare) ale carui fructe contin in special uleiuri volatile fiind recomandate in cazuri de insuficienţa hormonala in cazul femeilor. Damiana (Turnera diffusa) este o planta originara din India, Mexic, America Centrala, din ale carei frunze se extrage damianina - principiu activ cu efect tonic nervos si puternic afrodisiac. Damiana este un veritabil modulator in mentinerea nivelurilor hormonale normale. L-Tirozina este un amino-acid natural important pentru buna funcţionare a glandei pituitare si glandei tiroide realizand astfel controlul sistemului endocrin. Radacina de Dioscorea villosa (Ignam) este o excelenta sursa de B-caroten si diosgenin- responsabili pentru dezvoltarea optima a sanilor. Fucus vesiculosus (alga marina bruna) este o excelenta sursa de minerale extrasa din adancurile marii, bogata in iod fiind recomandata pentru buna functionare a glandei tiroide. Radacina de Angelica (Angelica sinensis) este bogata in uleiuri volatile si angelicina fiind recomandata in tratamentul simptomelor aparute la menopauza. Talpa-gastei (Leonurus cardiaca) ale carei seminte contin heterozide cardiotonice si vitamina A si E asigura elasticitatea tesutului glandular si a pielii. Schinelul(Cnicus benedictus) este un agent hormonal echilibrant pentru femei. Este un bun antibiotic si antiviral. Contine saruri de calciu, magneziu si potasiu. Actioneaza ca dezinfectant si antiseptic puternic. Tonifica si mobilizeaza. Produsul Contour asigura organismului acele elemente necesare unei bune functionari si in special ajuta la cresterea si remodelarea sanilor în mod natural, proces sigur si controlabil.

ATENŢIONĂRI SPECIALE :

Nu se administreaza copiilor mici. Produsul CONTOUR poate interacţiona cu anticonceptionalele. A nu se administra de catre persoanele cu risc crescut de noduli mamari, celor cu afecţiuni ale inimii sau boli tiroidiene, persoanelor care sufera de diabet sau celor care urmeaza o terapie cu un inhibitor MAO. Este interzisa administrarea de catre femeile gravide sau cele care alapteaza. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE :

1 - 2 capsule /zi, în timpul mesei

FORMA DE PREZENTARE :

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule .

MENŢIUNI :

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti

Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
PRODUSE SIMILARE