Contactati-ne: +4 021.361.68.90
CATEGORII
Glucocrom
Glucocrom Parerea clientilor

0 review-uri Disponibilitate: STOC 0 Beneficii: contribuie la metabolizarea optimă a insulinei; este recunoscut pentru eficiența sa în reglarea și buna desfășurare a metabolismului glucidelor; este benefic și poate ajuta mai ales diabeticilor, dar și persoanelor cu un metabolism al glucidelor (carbohidraților) alterat; ajută la scăderea glicemiei postprandiale; este... 51.18 LEI
Urmareste-ne

Beneficii:

  • contribuie la metabolizarea optimă a insulinei;
  • este recunoscut pentru eficiența sa în reglarea și buna desfășurare a metabolismului glucidelor;
  • este benefic și poate ajuta mai ales diabeticilor, dar și persoanelor cu un metabolism al glucidelor (carbohidraților) alterat;
  • ajută la scăderea glicemiei postprandiale;
  • este eficient în cazul persoanelor care manifestă un apetit exagerat pentru dulciuri, întrucât Cromul intervine în metabolizarea lor și nu în ultimul rând ajută la menținerea greutății corporale.

Compoziție:

  • Crom picolinat ………………………….........… 40 mcg (33.33% DZR);
  • Vitamina C ……………………………………….…… 25 mg (40% DZR).
  •  

ACŢIUNE:

Cromul picolinat reprezintă una din formele biologic active ale acestui oligoelement. Contribuie la metabolizarea optimă a insulinei, intervenind atât în sinteză cât și în eliberarea acesteia în sânge.

INDICAŢII:

Cromul este un element esențial pentru buna funcţionare a organismului și are o importanță vitală pentru sănătate. Cromul în formă picolinat, cea mai activă formă, este recunoscut pentru eficiența sa în reglarea și buna desfășurare a metabolismului glucidelor. în acest sens, cromul picolinat potențează activitatea insulinei, astfel acționează indirect asupra concentrației de glucoză în sânge. Acest mecanism este benefic și poate ajuta mai ales diabeticilor, dar și persoanelor cu un metabolism al glucidelor (carbohidraților) alterat. Cantitatea de crom din organism scade proporțional cu înaintarea în vârstă, precum și în urma activității fizice intense. Lipsa cromului crește sensibilitatea la glucide și poate duce la creșterea în greutate sau la diabet zaharat. Insulina este unul dintre cei mai importanţi hormoni cu rol în dezvoltarea musculaturii, stabilizarea greutății corporale și în funcționarea adecvată a aparatului cardio-vascular. În lipsa cromului, insulina nu e capabilă să participe la metabolismul glucidic. Cromul este deci util și diabeticilor, în special în fazele incipiente ale bolii, dar nu poate substitui insulina sau antidiabeticele orale. Deoarece participă la metabolismul glucozei, intensifică efectul insulinei, reglementează distribuția internă a energiei, stabilizează concentrația glucozei sangvine, facilitează asimilarea aminoacizilor, accelerează metabolismul proteinelor și intensifică majoritatea proceselor metabolice, cromul sporește capacitatea de muncă și de auto-regenerare a organismului. De asemenea, produce creșterea nivelului de colesterol sangvin și a susceptibilității pentru bolile cardiovasculare. În cazul sportivilor, lipsa cromului reduce randamentul fizic și împiedică dezvoltarea musculaturii. După 20 de ani de cercetări se poate afirma că Cromul Picolinat este mai eficient decât alte forme de crom în privința reglării nivelului de zahăr și de insulina în cazul diabetului de Tip 2. Cromul este de asemenea util și în curele de slăbire, Vitamina C este un nutrient esențial vieții, solubil în apă, implicat în producția de glucocorticosteroizi și de anumiți neurotransmitători (substanțe care permit transmisia influxului nervos), în metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic și al anumitor aminoacizi, în neutralizarea radicalilor liberi și a nitrozaminelor, în reacții imunologice, care facilitează absorbția fierului la nivelul tubului digestiv. Vitamina C administrată în doze mici alături de crom crește substanțial absorbția cromului picolinat și împreună îmbunătățesc acțiunea insulinei. Glucocrom se recomandă în special persoanelor cu un metabolism al glucidelor dezechilibrat (diabeticilor) deoarece ajută la scăderea glicemiei postprandiale. Este eficient în cazul persoanelor care manifestă un apetit exagerat pentru dulciuri, întrucât cromul intervine în metabolizarea lor și nu în ultimul rând ajută la menținerea greutății corporale.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Nu se administrează copiilor mici. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 – 2 capsule /zi, administrarea putându-se prelungi timp de 2-3 luni

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
PRODUSE SIMILARE
Inchide
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.
OK, am inteles