Contactati-ne: +4 021.361.68.90
CATEGORII
Hormostim
Hormostim Parerea clientilor

0 review-uri Disponibilitate: In stoc Hormostim Beneficii : are ca rol principal furnizarea sursei de energie pentru creier poate atenua starea de oboseala, este eficient in cazul depresiilor este folosit ca adjuvant in cazul unor boli ca senilitatea si schizofrenia poate reduce nevoia de alcool si poate stabiliza controlul mental asupra poftei de dulce are un rol important în... 40.28 LEI
Cantitate:
Urmareste-ne

Hormostim

Beneficii :

  • are ca rol principal furnizarea sursei de energie pentru creier
  • poate atenua starea de oboseala, este eficient in cazul depresiilor
  • este folosit ca adjuvant in cazul unor boli ca senilitatea si schizofrenia
  • poate reduce nevoia de alcool si poate stabiliza controlul mental asupra poftei de dulce
  • are un rol important în dezvoltarea inteligentei.

Compozitie :

  • Acid L-glutamic …………………500mg
  • Excipienţi : amidon, silicagel micronizat

ACŢIUNE :

HORMOSTIM are ca rol principal furnizarea sursei de energie pentru creier. Poate atenua starea de oboseala, este eficient in cazul depresiilor .

INDICAŢII:

HORMOSTIM este folosit ca adjuvant in cazul unor boli ca senilitatea si schizofrenia. Poate reduce nevoia de alcool si poate stabiliza controlul mental asupra poftei de mancare. Hormostim este un acid glutamic, un aminoacid neurotransmitator excitator, care îmbunatateste functionarea neuronilor din sistemul nervos central. Este transformat in glutamina sau acid gamma-aminobutiric, alti doi aminoacizi cu rol de neurotransmitator. Acidul glutamic este important pentru metabolismul zaharurilor si grasimilor, si ajuta la transportarea potasiului. Creierul foloseste acidul glutamic ca sursa de energie. Acidul glutamic are ca rol principal furnizarea sursei de energie pentru creier. Acesta are capacitatea de a colecta excesul de amoniac din organism, care poate inhiba creierului, convertindu-l în glutamina. Dat fiind faptul ca glutamina produce o sporire considerabila a nivelului de acid glutamic, un deficit al acesteia poate determina carenta celui de-al doilea. Pe langa faptul ca are un rol important in dezvoltarea inteligenţei (ridicand chiar si coeficientul de inteligenta al copiilor cu nevoi speciale), glutamina s-a dovedit utila si in tratamentul impotriva alcoolismului. In ultimul timp a fost folosita cu rezultate bune in tratamentul unor boli ca senilitatea si schizofrenia, poate reduce senzatia de oboseala, stabilizeaza controlul mental asupra poftei de dulce si poate influenta pozitiv organismul in cazul depresiilor. Celulele intestinului subtire, celulele renale si cele ale sistemului imunitar sunt mari consumatoare de acid glutamic, pe care il folosesc ca substrat energetic. Hormostimul se recomanda si in cazul cazul sportivilor pentru ca s-a constatat ca acidul glutamic previne catabolizarea masei musculare, amplifica sinteza proteica, mareste depozitele de glicogen, ajuta la refacerea dupa efort si stimuleaza funcţia sistemului imunitar. In conditii de stres metabolic se constata o scadere a nivelului de glutamina plasmatica si implicit a nivelului de acid glutamic. In timpul antrenamentelor intense, muschii eliberează glutamina in fluxul de saânge, producandu-se o depletie a rezervelor de glutaminaă cu pana la 35%. In aceasta situaţie muşchii scheletici intra in stare catabolica, ceea ce inseamna ca proteinele musculare vor fi degradate (o explicatie secundara a acestui proces este nevoia de a oferi acid glutamic celorlalte celule ale organismului).

ATENŢIONĂRI SPECIALE :

Nu se administreaza copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate sau celor care alapteaza. In caz de supradozaj poate da dureri de cap si tulburari neurologice. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

MOD DE ADMINISTRARE :

1 capsula/zi, dimineaţa

FORMA DE PREZENTARE :

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister continand 10 capsule.

MENŢIUNI :

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

 

Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
PRODUSE SIMILARE