Contactati-ne: +4 021.361.68.90
CATEGORII
Home Cardiovasculare Izglobin Promo
Izglobin Promo
-50%
Izglobin Promo Parerea clientilor

0 review-uri Disponibilitate: STOC 0 Izglobin Beneficii : adjuvant in dieta persoanelor anemice, furnizeaza un aport echilibrat de minerale si vitamine optim dozate necesare adultilor, dar si adolescentilor combinatie unica de Fe, Cu, Zn,B6 si B12 Compozitie : Fier (50% DZR) ……………………………..9mg Zinc... 20.14 LEI
Urmareste-ne

Izglobin

Beneficii :

 • adjuvant in dieta persoanelor anemice,
 • furnizeaza un aport echilibrat de minerale si vitamine optim dozate necesare adultilor, dar si adolescentilor
 • combinatie unica de Fe, Cu, Zn,B6 si B12

Compozitie :

 • Fier (50% DZR) ……………………………..9mg
 • Zinc (33% DZR)…………..………….…….5mg
 • Cupru (25% DZR) ……..…………….……0,75mg
 • Vitamina B6 (50% DZR)……..…………..1mg
 • Vitamina B12 (50% DZR)..…….……….1mcg
 • Vitamina C (ascorbat de calciu)………50 mg
 • Acid folic (50% DZR)………...………...200mcg
 • Excipienţi : lactoza, celuloza, amidon din porumb, magneziu stearat

 

ACŢIUNE :

IZGLOBIN este produsul perfect indicat ca si adjuvant in dieta persoanelor anemice, deoarece o singura capsula insumeaza combinatia unica şi optim dozata de Fe cu inalta biodisponibilitate, Fe ,Cu, Zn, B6, B12, acid folic, alaturi de mineralele si vitaminele cele mai indicate.

INDICAŢII:

IZGlobin reprezinta un complex de Fier, Zinc, Cupru si vitamine asociate in mod natural astfel incat sa completeze aportul nutritiv necesar organismului anemic. Anemia apare in urma unor pierderi majore de sange (hemoragii externe sau interne, ulcere grave, metroragii post-chirurgicale sau post-sarcina), pierderi minore uneori indetectabile, sau in cazul bolilor care duc la distrugerea globulelor rosii (hemoliza). Alteori producerea globulelor rosii este deficitara, ca urmare a lipsei de fier (anemie hipocroma), sau de vitamine (anemie hipercroma). Scaderea numărului de globule rosii din sange reduce cantitatea de oxigen transportata de  acesta la tesuturi, producand tulburari generale (slabiciune, oboseala, decolorarea tegumentelor). Fierul , zincul şi cuprul se regasesc in componenta unor proteine structurale ale organismului, cel mai important fiind fierul deoarece intra in componenta hemoglobinei. Vitamina C alaturi de B6 şi B12 intensifica absorbtia fierului la nivel intestinal , iar o buna absorbtie a vitaminelor B este asigurata de acidul folic. Suplimentul nutritiv IZGlobin se recomanda in special persoanelor anemice deoarece furnizeaza un aport echilibrat de minerale si vitamine optim dozate necesare adultilor, dar si adolescentilor.

ATENŢIONĂRI SPECIALE :

Izglobin este un produs care poate fi recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza dar numai sub stricta observatie a medicului. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

MOD DE ADMINISTRARE :

Adulti : 1 capsula x 1-2 /zi, timp de minim 3 luni Copii : 1 capsula/zi, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE :

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule .

MENŢIUNI :

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

 

Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
PRODUSE SIMILARE