Contactati-ne: +4 021.361.68.90
CATEGORII
Mentalplus
Mentalplus Parerea clientilor

0 review-uri Disponibilitate: STOC 0 Mentalplus Beneficii : solutia ideala pentru imbunatatirea circulatiei periferice sanguine, in special la nivelul creierului si al membrelor sporeste tonusul si randamentul fizic al organismului este util pentru imbunatatirea memoriei, stimularea capacitatii de concentrare, stimularea atentiei mareste acuitatea vizuala, inlatura astenia fizica... 32.65 LEI
Urmareste-ne

Mentalplus

Beneficii :

  • solutia ideala pentru imbunatatirea circulatiei periferice sanguine, in special la nivelul creierului si al membrelor
  • sporeste tonusul si randamentul fizic al organismului
  • este util pentru imbunatatirea memoriei, stimularea capacitatii de concentrare, stimularea atentiei
  • mareste acuitatea vizuala, inlatura astenia fizica si psihica, tonifica si revigoreaza organismul
  • este contraindicat hipertensivilor

Compozitie :

  • Extract de Ginseng Siberian (Eleuterococcus senticosus)……………...................……………………….37.5mg
  • Extract de Ginko Biloba 24.6%…………………………………..…………………………..................................…75mg
  • Zinc……………………………………………………………………………………………….……..................................11.25mg
  • Magneziu ………………………………………………………………………………...............................………………..…75mg
  • 5-HTP ………….……………………………………………………………………………….…................................……….7.5 mg

ACŢIUNE :

MENTALPLUS, datorita principiilor active din compozitie, poate fi solutia ideala pentru imbunatatirea circulaţiei periferice sanguine, iîn special la nivelul creierului si al membrelor. Contribuie eficient la cresterea capacitaţii de memorare si concentrare, combaterea epuizarii nervoase si a lipsei de energie, sporind tonusul si randamentul fizic al organismului.

INDICAŢII:

Mentalplus este o combinaţie speciala de extracte de plante: Ginseng siberian, Ginkgo biloba, Griffonia simplicifolia, imbunatatita cu minerale (magneziu, zinc). Echilibrul perfect dintre aceste elemente recomanda produsul in perioade cu efort fizic si activitate mentala intense. Extract de Ginseng siberian (Eleuterococcus senticosus): Radacina este bogata in principii active printre care cele mai importante sunt glicozidele. Studii ale FDA indica extractul de Ginseng siberian ca tonic si revigorant in caz de: epuizare fizica si psihica, oboseala, scaderea capacitatii de lucru si concentrare, in convalescenta deoarece are efecte imunostimulatoare. Extract de Ginkgo biloba: Frunzele contin biflavone, taninuri, saruri minerale. Proprietatile terapeutice se refera la actiunea neuroprotectoare in deficienţele circulatorii, in special în insuficienta cerebrala si periferica. OMS recomanda suplimentele de Ginkgo sa nu lipseasca din dieta de intretinere a persoanelor de varsta a II-a si a III-a. Extract de Griffonia simpicifolia: Reprezinta sursa naturala a 5-HTP aminoacid precursor al unor importanţi neurotransmitatori: dopamina, serotonina, adrenalina, noradrenalina. Tratamentului insomniei cu 5HTP releva capacitatea lui de a creste calitatea somnului. Mentalplus este util pentru imbunatatirea memoriei, stimularea capacitatii de concentrare , stimularea atenţiei, mareste acuitatea vizuala, inlatura astenia fizica si psihica, tonifica si revigoreaza organismul.

ATENŢIONĂRI SPECIALE :

Datorita faptului ca are Ginseng siberian in compoziţie, Mentalplus este contraindicat hipertensivilor. Este interzisa asocierea produsului cu medicamente antidiabetice si anticoagulante. Mentalplus poate interactiona cu digoxina. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

MOD DE ADMINISTRARE :

Adulti : 1 x 3 capsule /zi,inainte de masa, timp de minim 3 luni Copii peste 12 ani : 1 capsula/zi, inainte de masa, timp de minim 3 luni  

FORMA DE PREZENTARE :

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister continand 10 capsule .

MENŢIUNI :

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

 

Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
PRODUSE SIMILARE