Contactati-ne: +4 021.361.68.90
CATEGORII
Nutricalm
Nutricalm Parerea clientilor

0 review-uri Disponibilitate: In stoc Nutricalm Beneficii : ajuta la inlaturarea starilor de excitatie cerebrala, asigurand un somn linistit poate crea o atmosfera de calm, de incredere in fortele proprii elimina nelinistile existentiale nefondate si reactiile vegetative complexe asociate acestora are efecte benefice in ameliorarea oboselii mentale si in inlaturarea stresului psihic este... 38.1 LEI
Cantitate:
Urmareste-ne

Nutricalm

Beneficii :

  • ajuta la inlaturarea starilor de excitatie cerebrala, asigurand un somn linistit
  • poate crea o atmosfera de calm, de incredere in fortele proprii
  • elimina nelinistile existentiale nefondate si reactiile vegetative complexe asociate acestora
  • are efecte benefice in ameliorarea oboselii mentale si in inlaturarea stresului psihic
  • este ideal pentru persoanele ce sunt supuse la eforturi fizice si emotionale intense.

Compozitie :

  • Extract de Pasiflora (Passiflora caerulea) ………..……50mg
  • Lactat de magneziu ………………………………..….240mg
  • Vitamina B6(50% DZR) …………………………………..1mg
  • Excipienţi : magneziu stearat, malto dextrina, dioxid de siliciu, acid stearic, gelatina

ACŢIUNE :

NUTRICALM ajuta la inlaturarea starilor de excitatie cerebrala, asigurand un somn linistit, profund si de calitate, fara efectele secundare ale medicamentelor soporifice (somnifere). De asemenea poate crea o atmosfera de calm, de incredere in fortele proprii, putand elimina nelinistile existentiale nefondate si reactiile vegetative complexe asociate acestora. NUTRICALM are efecte benefice in ameliorarea oboselii mentale si in înlăturarea stresului psihic.

INDICAŢII:

NUTRICALM prin continutul in magneziu, vitamina B6 si extract de passiflora (Passiflora incarnata) este un produs special conceput pentru a ajuta la înlaturarea stresului. Magneziul reprezinta cel mai important mineral pentru buna funcţionare a sistemului nervos si muscular, iar vitamina B6 asigură o buna absorbtie a magneziului in organism. Extactul de passiflora, cunoscut si folosit din cele mai vechi timpuri, ajuta la reducerea stresului si a anxietătii generalizate. NUTRICALM este ideal pentru persoanele ce sunt supuse la eforturi fizice si emotionale intense, deoarece creste adaptarea organismului in conditii de stres si neliniste nejustificata. Gratie compozitiei sale, NUTRICALM este benefic pentru refacerea organismului dupa stari de astenie sau traume psihice si poate înlatura spasmele musculare dureroase. Luat seara inainte de culcare, NUTRICALM poate ajuta la combaterea insomniei promovand un somn natural si liniştit.

ATENŢIONĂRI SPECIALE :

Nutricalm nu prezinta reacţii adverse. Recomandam si consult de specialitate inainte de a vaă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dups minim 3-6 saptamani.

MOD DE ADMINISTRARE :

1-3 capsule /zi, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE :

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister continand 10 capsule .

MENŢIUNI :

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

 

Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
PRODUSE SIMILARE