Contactati-ne: +4 021.361.68.90
CATEGORII
Home Antioxidanti Nutriprotect
Nutriprotect
Nutriprotect Parerea clientilor

0 review-uri Disponibilitate: STOC 0 Beneficii: eficient în curele de imunizare și cele de slăbire; efect antioxidant; inactivează radicalii liberi, responsabili de apariția a numeroase boli. Compoziție: Extract din semințe de struguri roșii ............ 10,00 mg; Cupru (16.66 % DZR) ………........................................ 0,50 mg; L-cisteina... 34.82 LEI
Urmareste-ne

Beneficii:

 • eficient în curele de imunizare și cele de slăbire;
 • efect antioxidant;
 • inactivează radicalii liberi, responsabili de apariția a numeroase boli.

Compoziție:

 • Extract din semințe de struguri roșii ............ 10,00 mg;
 • Cupru (16.66 % DZR) ………........................................ 0,50 mg;
 • L-cisteina ………..……………................................................ 12,50 mg;
 • L-metionina ………………….........................................…… 12,50 mg;
 • Mangan (33.33 % DZR) ……..................................… 1,00 mg;
 • Seleniu (37,5 % DZR) …….......................................... 0,0375 mg;
 • Vitamina A (25 % DZR) ……..................................… 31,25 mg;
 • Vitamina C (75 % DZR) …...................................….. 45,00 mg;
 • Vitamina E (50% DZR) ……....................................... 10,00 mg;
 • Excipienţi: magneziu stearat, dextrină.

ACŢIUNE:

NUTRIPROTECT este o combinație de vitamine, elemente minerale, aminoacizi esențiali ce conferă produsului un puternic efect antioxidant, de inactivare a radicalilor liberi, responsabili de apariția a numeroase boli (cardiovasculare, oftalmologice, respiratorii, reumatismale etc.).

INDICAŢII:

Nivelul de antioxidanți al organismului, după concepția științifică modernă, este o măsură a capacității de apărare a organismului, a puterii sistemului imunitar, menit să ne protejeze împotriva bolilor și să mențină organismul nostru în stare de sănătate, pe timp îndelungat.

Produsul NUTRIPROTECT este:
- indispensabil pentru un ritm de viață sănătos;
- combinația de vitamine, elemente minerale, aminoacizi esențiali cu un puternic efect antioxidant, de inactivare a radicalilor liberi, responsabili de apariția a numeroase boli;
- cel mai complex antioxidant de pe piață;
- poate fi recomandat și copiilor;
- recunoscut în orice cură, pentru orice afecțiune în asociere cu alte suplimente, pentru a le potența acțiunea și pentru obținerea efectelor dorite în timp scurt;
- eficient în curele de imunizare și cele de slăbire;
- extractul de semințe de struguri roșii - cea mai importantă sursă de nutrienți cu caracter antioxidant.
Vitamina A mărește rezistența la infecții a cartilajelor, a mucoaselor și a pielii, ajută la adaptarea vizuală, la dezvoltarea normală a scheletului și a smalțului dentar, precum și la buna funcționare a ficatului, a tiroidei și a altor organe. De asemenea, ea contribuie și la reglarea somnului și a tensiunii arteriale, intervine în metabolismul proteinelor și al sărurilor minerale (îndeosebi al calciului, al grăsimilor și glucidelor), joacă un rol important în îngrijirea pielii și al mucoaselor, ca și în stimularea creșterii.
Vitamina E duce la importante ameliorări în diferite afecțiuni cardiovasculare, în special în durerile cardiace și în stările de sufocare, preîntâmpină formarea cheagurilor de sânge și contribuie la dizolvarea acestora. Datorită virtuților sanogen-terapeutice pe care le are, tocoferolul este denumit și "vitamina sănătății".

Vitamina C intervine în fenomenele de oxido-reducere, fiind cel mai puternic antioxidant, este antiinfecțioasă, tonifiantă, antitoxică; participă la asimilarea de către organism a fierului, contribuie la formarea globulelor roșii, a dinților și oaselor, are rol de reglare a nivelului glicemiei și al colesterolului, de distrugere a toxinelor acumulate în organism, este eficientă în reducerea ritmului de opacifiere a cristalinului (îndeosebi la persoanele vârstnice), întarzie apariția cataractei și îi reduce gravitatea cu cca 50%, împiedică depunerea grăsimilor la nivelul ficatului, asigură funcționarea normală a celulei hepatice, scade incidența apariției de cheaguri în vasele sanguine, mărește gradul de absorbție a fierului organic, asigură coeziunea celulelor proteice, mărind astfel durata vieții.

Manganul este un oligoelement cu importanță deosebită pentru organismul uman, deoarece: reglează creșterea și metabolismul proteinelor, lipidelor și glucidelor, favorizează funcțiile hepatice și pe cele renale, accelerează arderile, ajută la fixarea calciului, a fierului, precum și a vitaminelor, are rol în formarea oaselor, activează un număr mare de enzime, ca și sinteza colesterolului, joacă un rol determinant în activitatea glandelor endocrine și în cea sexuală.

Cuprul este un element dinamic, antiinfecțios, antiviral, antiinflamator. Organismul îl mobilizează în cazuri de agresiuni microbiene în infecții (în gripă, de exemplu, îl găsim în cantitate mai mare în sânge, decât la un individ sănătos). Constatarea această este concomitentă cu săracirea țesuturilor în cupru. El întărește celelalte tratamente antiinfecțioase și intervine în funcționarea tiroidei.

Seleniul este un antioxidant biologic (previne lezarea și distrugerea celulelor), stimulează producția de anticorpi proprii organismului consecutiv imunizărilor și are capacitatea de a reduce din toxicitatea unor metale precum plumbul, cadmiul, mercurul.

L- metionina este un aminoacid cu conținut de sulf.

L-cisteina – un aminoacid cu rol important în prevenirea îmbătrânirii precoce. În urma metabolismului, cisteina eliberează acid sulfuric, iar acesta reacționează cu alte substanțe, contribuind la detoxifiere. Aminoacizii care au în compoziție elementul sulf, în special cisteina și metionina, s-au dovedit a fi buni protectori împotriva toxicității cuprului (acumularea excesivă de cupru în organism constituie un simptom al bolii Wilson).

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Nutriprotect poate fi recomandat și femeilor însărcinate și celor care alăptează, dar numai sub stricta observaţie a medicului. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

Copii: 1 capsulă /zi, timp de minim 3 luni
Adulți: 1 x 3 capsule /zi, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

Ratingul general al produsului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
PRODUSE SIMILARE
Inchide
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.
OK, am inteles