Contactati-ne: +4 021.361.68.90
CATEGORII
Suplesse
Suplesse Parerea clientilor

1 review-uri Disponibilitate: STOC 0 Beneficii: stimulează metabolismul și arderea grăsimilor; crește nivelul de energie la nivel celular, inhibând apetitul alimentar; recomandat a se asocia cu dietele reducționale; intensifică efectul de scădere a greutății; participă la reducerea absobției intestinale a grăsimilor. Compoziție: Chitosan ….…..…......................................................................................................………......………... 64.26 LEI
Urmareste-ne

Beneficii:

  • stimulează metabolismul și arderea grăsimilor;
  • crește nivelul de energie la nivel celular, inhibând apetitul alimentar;
  • recomandat a se asocia cu dietele reducționale;
  • intensifică efectul de scădere a greutății;
  • participă la reducerea absobției intestinale a grăsimilor.

Compoziție:

  • Chitosan ….…..…......................................................................................................………......……… 200 mg;
  • Nopal (Opuntia vulgaris syn. Opuntia ficus - indica) ……………………………….. 100 mg;
  • Extract uscat de cafea verde ……………………………….............................................………… 100 mg;
  • Excipienţi: magneziu stearat, dioxid de siliciu hidratat, silicat de magneziu.

ACŢIUNE:

SUPLESSE utilizează o formulă naturală simplă ce reușește să concentreze prin cele trei elemente majoritatea factorilor activi ce acționează în procesul de slăbire. Este știut faptul că extractul de cafea stimulează metabolismul și arderea grăsimilor, creșterea nivelului de energie la nivel celular, inhibând apetitul alimentar, iar Chitosanul și Nopalul participă la reducerea absorbţiei intestinale a grăsimilor.

INDICAŢII:

Produsul Suplesse este un supliment nutriţional recomandat a se asocia cu dietele reducționale datorită asocierii unice a celor trei componente. Extractul de Nopal (Oppuntia spp.) conține fibre naturale insolubile și este o sursă de proteine, vitamine și minerale necesare organismului. Datorită conținutului mare de fibre, produsul este indicat și persoanelor vârstnice care prezintă alterări ale tranzitului intestinal și constipație, deoarece fibrele stimulează peristaltismul intestinal. Chitosanul este un amino-polizaharid extras din cochilii de crabi și creveți, stimulează arderile grăsimilor și mobilizarea lor din depozitele adipoase fiind astfel eficient în cazurile de hiperlipidemie, hipercolesterolemie, hipertensiune arterială, ateroscleroză. Asocierea cafeinei în această formulă unică intensifică efectul de scădere a greutății promovat de Suplesse, prin stimularea proceselor metabolice, are efect lipolitic intensificând arderile grăsimilor din depozitele adipoase și inhibă centrului foamei promovând senzaţia de saţietate. Efectul tonic puternic al extractului de cafea verde se instalează prin eliberarea neurotransmiţătorilor de tip stimulator asupra centrului nervos al sațietății.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Suplesse nu se recomandă în cazul femeilor însărcinate sau care alaptează, copiilor și persoanelor sub 18 ani. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 - 2 capsule /zi, înainte de mesele principale cu 30 de minute, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

Ratingul general al produsului:
5.0 (1 review-uri)
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
Ioana Codrescu 14.01.2021
Excelent
Acest produs mi-a redus pofta de mancare. Este un supliment foarte bun
PRODUSE SIMILARE
Inchide
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.
OK, am inteles